Lirik Lagu Yoshica Komara - Nasib Penyanyi Organ

Lirik Lagu Nasib Penyayi Organ - Yoshica Komara

Tangisan tetesan banyu mata
Ngiringi kekasih ninggal lunga
Kula ora bisa maksa
Ora restu karna wong tua

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

Senajan penyanyi organ
Dudu wadon sing murahan
Bli bakal ngadol awak sedalan dalan
Due iman sing kuat ning badan

Yen memang ora setuju
Lamon kula dadi mantu
Tulung aja kula di riak idu
Dihina di anggepe sampah
Kula nerima nasibe
Bokat dudu jodone
Sun ora tahan...Nerusakene

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

Senajan penyanyi organ
Dudu wadon sing murahan
Bli bakal ngadol awak sedalan dalan
Due iman sing kuat ning badan

Yen memang ora setuju
Lamon kula dadi mantu
Tulung aja kula di riak idu
Dihina di anggepe sampah
Kula nerima nasibe
Bokat dudu jodone
Sun ora tahan...Nerusakene

Takdire nasibe dadi penyanyi
Tek syukuri ora tek sesali
Nanging anggepan wong tua sampean
Penyanyi organ wadon sing gampangan
Tangisan tetesan banyu mata

0 Response to "Lirik Lagu Yoshica Komara - Nasib Penyanyi Organ"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel