Info Tarling

Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir

Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir


Lirik Lagu Tarling Naksir - Ayu Dermayu

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...
Lirik Lagu Dewi Kirana - Cinta Hianat

Lirik Lagu Dewi Kirana - Cinta Hianat


Lirik Lagu Tarling Cinta Hianat - Dewi Kirana

Tulung kakang aja tegelan temen
Ning kula wong lagi demen
Sampe hati sampean nyakiti
Sekien wis ganti kekasih...

Kuloma emong ditinggal aken
Kula emong putus demenan...

Reff:
Panase geni bli nyusul panas
Wong lara ati sampe kapan bli lali
Rasane berat kula bli kuat
Kaya sekarat karna cinta hianat...

Yakin... sampe ning batin
Emong putus demenan...

Tulung kakang aja tegelan temen
Ning kula wong lagi demen
Sampe hati sampean nyakiti
Sekien wis ganti kekasih...

Kuloma emong ditinggal aken
Kula emong putus demenan...

Reff:
Panase geni bli nyusul panas
Wong lara ati sampe kapan bli lali
Rasane berat kula bli kuat
Kaya sekarat karna cinta hianat...

Yakin... sampe ning batin
Emong putus demenan...

Tulung kakang aja tegelan temen
Ning kula wong lagi demen
Sampe hati sampean nyakiti
Sekien wis ganti kekasih...

Kuloma emong ditinggal aken
Kula emong putus demenan...
Lirik Lagu Diana Sastra - Cur Maning Cur

Lirik Lagu Diana Sastra - Cur Maning Cur


Lirik Lagu Tarling Cur Maning Cur - Diana Sastra

Cur maning cur maning cur
Dioplos dicampur campur
Cur maning cur maning cur
Mabok sampe nyembur nyembur...

Cur maning cur maning cur
Diracik dicampur campur
Cur maning cur maning cur
Duite diambur ambur...

Iku wadone sapa
Dikekep dirangkul rangkul
Nyolok pisan ning mata
Gawe ati cembokur...

Cur maning cur maning cur...

Reff:
Cur maning cur maning cur
Mumpung lagi pada makmur
Cur maning cur maning cur
Nafsu setan diabur...

Cur maning cur maning cur
Anak rabi amburadul
Cur maning cur maning cur
Akibate keluarga hancur...

Cur maning cur maning cur
Diracik dicampur campur
Cur maning cur maning cur
Duite diambur ambur...

Iku wadone sapa
Dikekep dirangkul rangkul
Nyolok pisan ning mata
Gawe ati cembokur...

Cur maning cur maning cur...

Reff:
Cur maning cur maning cur
Mumpung lagi pada makmur
Cur maning cur maning cur
Nafsu setan diabur...

Cur maning cur maning cur
Anak rabi amburadul
Cur maning cur maning cur
Akibate keluarga hancur...

Cur maning cur maning cur
Dioplos dicampur campur
Cur maning cur maning cur
Mabok sampe nyembur nyembur...

Cur maning cur maning cur
Diracik dicampur campur
Cur maning cur maning cur
Duite diambur ambur...

Iku wadone sapa
Dikekep dirangkul rangkul
Nyolok pisan ning mata
Gawe ati cembokur...

Cur maning cur maning cur...
Lirik Lagu Rossa Angelina - Ngerangkul Raga

Lirik Lagu Rossa Angelina - Ngerangkul Raga


Lirik Lagu Tarling Ngerangkul Raga - Rossa Angelina

Sekuat kuate kula
Nahan banyu mata
Angger tetep ora kuat 
Netes ora krasa...

Sebisa bisane kula
Bli karo sampean
Angger tetep ora bisa
Yen kudu pisahan...

Biasa sedina dina
Sun bisa ngrangkul raga
Sekien kita pisahan
Kakang terbang kerja ning taiwan...

Reff:
Bandara dadi saksine
Sun pisah rong taun lawase
Bandara dadi saksi bisu
Rong taun kakang tek tunggu...

Senajan adoh adohan
Nanging ati kita bli bakal pisahan...

Sebisa bisane kula
Bli karo sampean
Angger tetep ora bisa
Yen kudu pisahan...

Biasa sedina dina
Sun bisa ngrangkul raga
Sekien kita pisahan
Kakang terbang kerja ning taiwan...

Reff:
Bandara dadi saksine
Sun pisah rong taun lawase
Bandara dadi saksi bisu
Rong taun kakang tek tunggu...

Senajan adoh adohan
Nanging ati kita bli bakal pisahan...

Sebisa bisane kula
Bli karo sampean
Angger tetep ora bisa
Yen kudu pisahan...

Biasa sedina dina
Sun bisa ngrangkul raga
Sekien kita pisahan
Kakang terbang kerja ning taiwan...
Lirik Lagu Yani Ridho - Aja Nggetuni

Lirik Lagu Yani Ridho - Aja Nggetuni


Lirik Lagu Tarling Aja Nggetuni - Yani Ridho

Tek buang sekabeh kenangan
Tek lepas hasrat lan kepengenan
Aran uga bayangan tek singkiraken
Bli tek pengeni ketemu najan ning impen...

Ati rasa getun lan keyungyun...

Lakonana apa sing dadi suratan
Lamon kula pisah lan sampean
Aja ngrasa getun kang dadi putusan
Enak blenak dadi pilihan...

Wis bagen kita pisahan...

Reff:
Rasa sepi wis ora ketahan
Bli suwe wulan dadi pitakonan
Wong lian dadi pilihan
Sun uga duwe pilihan...

Sekien marek njaluk balikan
Wis tek tutup ati lan perasaan
Najan rasa getun tetangisan
Krasa lara sun dikecewakena...

Lakonana apa sing dadi suratan
Lamon kula pisah lan sampean
Aja ngrasa getun kang dadi putusan
Enak blenak dadi pilihan...

Wis bagen kita pisahan...

Reff:
Rasa sepi wis ora ketahan
Bli suwe wulan dadi pitakonan
Wong lian dadi pilihan
Sun uga duwe pilihan...

Sekien marek njaluk balikan
Wis tek tutup ati lan perasaan
Najan rasa getun tetangisan
Krasa lara sun dikecewakena...

Tek buang sekabeh kenangan
Tek lepas hasrat lan kepengenan
Aran uga bayangan tek singkiraken
Bli tek pengeni ketemu najan ning impen...

Ati rasa getun lan keyungyun...
Lirik Lagu Reva Fadia S - Tobat Sanga Likur

Lirik Lagu Reva Fadia S - Tobat Sanga Likur


Lirik Lagu Tarling Tobat Sanga Likur - Reva Fadia S

Kesandung ning rerata
Ibarate rumah tangga lan sampean
Hancure kasih sayang
Akibat kula demen wong liyan...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...

Reff:
Kula rela metu awak abang
Sampe pisah karo sampean
Ketuwon batin kula ketuwon
Ngaboti lanang durung kelakon...

Sekien kula keduhung
Duh kakang njaluk ampun
Njaluk ampuunn...
Tobat Sanga Likur...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...

Reff:
Kula rela metu awak abang
Sampe pisah karo sampean
Ketuwon batin kula ketuwon
Ngaboti lanang durung kelakon...

Sekien kula keduhung
Duh kakang njaluk ampun
Njaluk ampuunn...
Tobat Sanga Likur...

Kesandung ning rerata
Ibarate rumah tangga lan sampean
Hancure kasih sayang
Akibat kula demen wong liyan...

Ra kurang sandang lan pangan
Tingkah kula mengkelaken wong lanang
Bli kuat godaan
Akhire rumah tangga pisahan...

Kesandung ning rerata...
Lirik Lagu Ai Denox Capucino - Bos Kredit

Lirik Lagu Ai Denox Capucino - Bos Kredit


Lirik Lagu Tarling Bos Kredit - Ai Denox Capucino

Senajan bos kridit
Cinta kula selangit
Unggal dina mekayane
Keliling ngukur dalan...

Sing penting eman lan sayang
Urip kesanding lan kecukupan...

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan
Aja sampe diculik
Ning tengah

Reff:
Bos kridit bos kridit
Ireng rupa
Ya laki laki kula

Kakang...
Kakang...
Cintane ning kula
Sampe tua..

Bagen ireng bagus rupa
Bagen ala laki kula
Kakang kaya arjuna...

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan
Aja sampe diculik
Ning tengah ?????..

Reff:
Bos kridit bos kridit
Ireng rupa
Ya laki laki kula

Kakang...
Kakang...
Cintane ning kula
Sampe tua..

Bagen ireng bagus rupa
Bagen ala laki kula
Kakang kaya arjuna...

Senajan bos kridit
Cinta kula selangit
Unggal dina mekayane
Keliling ngukur dalan...

Sing penting eman lan sayang
Urip kesanding lan kecukupan...

Kula watir ning kakang
Kegoda wadon liyan
Aja sampe diculik
Ning tengah
Back To Top