Lirik Lagu Sri Avista ft Cipto - Nonton Film Percintaan

Lirik Lagu Nonton Film Percintaan - Sri Avista ft Cipto

[L] rasa pegel sing mau kakang ngenteni
ora nyangka bakal setia ning janji
maune sih kakang arep balik maning
jental jentul ngenteni pikire pusing

[P] sebener kula rasa keder pisan
sebab blolih lunga lunga tanpa tujuan
terpaksa kula mbebodo wong tua
ngaku sakit pura pura garep priksa

[L] kakang pengen memadu cinta
[P] dadi mendi sekien lunga
[L] nonton film percintaan
kanggo praktek yen mengko wis kawinan

[L] mngkat nonton numpak beca wng loroan
[P] kula emong watir mengko ketangguan
[L] terserah arep nganggo dalan mendi
[P] mending mlaku lurue dalan sing sepi

[L] rasa pegel sing mau kakang ngenteni
ora nyangka bakal setia ning janji
maune sih kakang arep balik maning
jental jentul ngenteni pikire pusing

[P] sebener kula rasa keder pisan
sebab blolih lunga lunga tanpa tujuan
terpaksa kula mbebodo wong tua
ngaku sakit pura pura garep priksa

[L] kakang pengen memadu cinta
[P] dadi mendi sekien lunga
[L] nonton film percintaan
kanggo praktek yen mengko wis kawinan

[L] mngkat nonton numpak beca wng loroan
[P] kula emong watir mengko ketangguan
[L] terserah arep nganggo dalan mendi
[P] mending mlaku lurue dalan sing sepi

[L] mngkat nonton numpak beca wng loroan
[P] kula emong watir mengko ketangguan
[L] terserah arep nganggo dalan mendi
[P] mending mlaku lurue dalan sing sepi

0 Response to "Lirik Lagu Sri Avista ft Cipto - Nonton Film Percintaan"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel