Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Aas Rolani - Njaluk Sing Dawa

Lirik Lagu Njaluk Sing Dawa - Aas Rolani

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa...

Sing di luruh mi
Ganteng bagus atine
Pengen dawa jodone mi
Wong sing dawa pikire

Ma kula emong
Lamon wong lanang
Cendek pikirane
Sing tek pengeni
Kudu sing bakti
Sayang sampe mati

Ning pribasane susah lan seneng
Kudu bareng nerima
Kula bli jaluk emas permata
Uga harta benda

Sing di luruh ma
Pengen jaluk sing dawa...

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa...

Ma kula emong
Lamon wong lanang
Cendek pikirane
Sing tek pengeni
Kudu sing bakti
Sayang sampe mati

Ning pribasane susah lan seneng
Kudu bareng nerima
Kula bli jaluk emas permata
Uga harta benda

Sing di luruh ma
Pengen jaluk sing dawa...

Pikir pikir ma
Najan wong sugih dunya
Kula gelem kawin ma
Pengen njaluk sing dawaa...

Sing di luruh mi
Ganteng bagus atine
Pengen dawa jodone mi
Wong sing dawa pikire
Labels: Aas Rolani, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Aas Rolani - Njaluk Sing Dawa. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Aas Rolani - Njaluk Sing Dawa"

Back To Top