Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Dewi Kirana - Wong Lanang Lara Atine

Lirik Lagu Wong Lanang Lara Atine - Dewi Kirana

Wong lanang lara atine
Melaku ning tengahe wengi
Gerimis kang melu nangisi
Uripe wis kerasa mati

Wong lanang ancur atine
Nalika cinta dikhianati
Harapan mung tinggal lamunan
Kisah cinta tinggal cerita

Njerite sejerone ngati
Banyu mata bli bisa milih

Larane disimpen ning dada
Nglakoni sabar tumarima

Duh melase duh emane
Wong lanang lara atine
Duh melase duh emane
Wong lanang ancur atine

Wong lanang ancur atine
Nalika cinta dikhianati
Harapan mung tinggal lamunan
Kisah cinta tinggal cerita

Njerite sejerone ngati
Banyumata bli bisa milih

Larane disimpen ning dada
Nglakoni sabar tumarima

Duh melase duh emane
Wong lanang lara atine
Duh melase duh emane
Wong lanang ancur atine

Wong lanang lara atine
Melaku ning tengahe wengi
Gerimis kang melu nangisi
Uripe wis kerasa mati
Labels: Dewi Kirana, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Dewi Kirana - Wong Lanang Lara Atine. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Dewi Kirana - Wong Lanang Lara Atine"

Back To Top