Lirik Lagu Dewi Kirana - Wong Lanang Lara Atine

Lirik Lagu Wong Lanang Lara Atine - Dewi Kirana

Wong lanang lara atine
Melaku ning tengahe wengi
Gerimis kang melu nangisi
Uripe wis kerasa mati

Wong lanang ancur atine
Nalika cinta dikhianati
Harapan mung tinggal lamunan
Kisah cinta tinggal cerita

Njerite sejerone ngati
Banyu mata bli bisa milih

Larane disimpen ning dada
Nglakoni sabar tumarima

Duh melase duh emane
Wong lanang lara atine
Duh melase duh emane
Wong lanang ancur atine

Wong lanang ancur atine
Nalika cinta dikhianati
Harapan mung tinggal lamunan
Kisah cinta tinggal cerita

Njerite sejerone ngati
Banyumata bli bisa milih

Larane disimpen ning dada
Nglakoni sabar tumarima

Duh melase duh emane
Wong lanang lara atine
Duh melase duh emane
Wong lanang ancur atine

Wong lanang lara atine
Melaku ning tengahe wengi
Gerimis kang melu nangisi
Uripe wis kerasa mati

0 Response to "Lirik Lagu Dewi Kirana - Wong Lanang Lara Atine"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel