Lirik Lagu Dede S ft Ipang Supendi - Durung Percaya

Lirik Lagu Durung Percaya - Dede S  ft Ipang Supendi

Lamun kakang bener demen ning kula
Pengen weruh coba buktine apa...

Sing percaya bae cintane ora ning lambe
Lamun pengen bukti yu mangkat ning lebe

Kula wong wadon apa jare sampean
Lamon bener bener arep temenan
Delengen urate kakang iki wong jujur
Wani sumpah bagen ketelak sepur

Reff:
Wis biasa janjine wong lanang
Ngomong demen lan ngomong sayang
Kula watir wis ana rabine
Aja sampe disusul anake...

Sing percaya kakang masih perjaka
Gelem busung kakang wani disumpah
Meken bae batuke masih atos
Kakang durung pernah cablas coblos
Kula wong wadon apa jare sampean
Lamon bener bener arep temenan

Delengen urate kakang iki wong jujur...
Wani disumpah bagen ketelak sepur

Reff:
Wis biasa janjine wong lanang
Ngomong demen lan ngomong sayang
Kula watir wis ana rabine
Aja sampe disusul anake..

Sing percaya kakang masih perjaka
Gelem busung kakang wani disumpah
Meken bae batuke masih atos
Kakang durung pernah cablas coblos
Lamun kakang bener demen ning kula
Pengen weruh coba buktine apa...

Sing percaya bae cintane ora ning lambe
Lamun pengen bukti yu mangkat ning lebe

Kula wong wadon apa jare sampean
Lamon bener bener arep temenan

Delengen urate kakang iki wong jujur...
Wani disumpah bagen ketelak sepur

0 Response to "Lirik Lagu Dede S ft Ipang Supendi - Durung Percaya"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel