Lirik Lagu Dadang Anesa - Racun Asmara

Lirik Lagu Racun Asmara - Dadang Anessa

Masih lara ning dada,,.
Nahan racun asmara
Padahal,,asalae,..deweke sing janji
Nang apa,,akhire,,.sampe tega nyakiti

Masih lara ning dada,,.
Nahan racun asmara
Sing ora disangka,,.dina ganti wulan
Sampean kawinan,,. Kula sing tetangisan
Masih kerasa,,,..

Manise,janji sing bengen,,.
Buktine,,.kawin karo wong sejen,,..

Duh kakang sing lagi kawinan
Sing ora ndueni perasaan
Kula kesiksa,,.sun ora berdaya,,.
Duh kakang,,.sampean,,.sing wis tega
Akhire,, kula sing menderita,,.

Masih lara ning dada,,.
Nahan racun asmara
Sing ora disangka,,.dina ganti wulan
Sampean kawinan,, Kula sing tetangisan
Masih kerasa,,,..

Manise,janji sing bengen,,.
Buktine,,.kawin karo wong sejen,,..

Duh kakang sing lagi kawinan
Sing ora ndueni perasaan
Kula kesiksasun ora berdaya,,.
Duh kakang sampean,,.sing wis tega
Akhire,, kula sing menderita,,.

Masih lara ning dada,,.
Nahan racun asmara
Padahal,,asalae,..deweke sing janji
Nang apa,,akhire,,.sampe tega nyakiti

Masih lara ning dada,,.
Nahan racun asmara
Sing ora disangka,,.dina ganti wulan
Sampean kawinan,,. Kula sing tetangisan
Masih kerasa,,,.

0 Response to "Lirik Lagu Dadang Anesa - Racun Asmara"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel