Lirik Lagu Dadang Anessa - Penakluk Cinta

Lirik Lagu Penakluk Cinta - Dadang Anessa

Najan pisahan, ning batin masih kelingan
Kelingan karo pujaan,
Kebayang-bayang ning lamunan..

Pengen ketemu, bli kuat
sun nanggung rindu
Ning endi pujaan kalbu,
Sing lawas tek tunggu-tunggu..

Putus tali cinta, aduh
sayang kebayang ning mata
Ora sanggup pisahan,
pengen selalu barengan
Kula kakang..,demen sampean..

Sedih rasaning ati, yen
kelingan pujaaning ati
Apa ora kelingan, lagi waktu loroan
Kakang ngomong..,emong pisahan..

Pengen ketemu, bli kuat
sun nanggung rindu
Ning endi pujaan kalbu,
Sing lawas tek tunggu-tunggu..

Putus tali cinta, aduh
sayang kebayang ning mata
Ora sanggup pisahan,
pengen selalu barengan
Kula kakang..,demen sampean..

Sedih rasaning ati, yen
kelingan pujaaning ati
Apa ora kelingan, lagi waktu loroan
Kakang ngomong..,emong pisahan..

Najan pisahan, ning batin masih kelingan
Kelingan karo pujaan,
Kebayang-bayang ning lamunan..

0 Response to "Lirik Lagu Dadang Anessa - Penakluk Cinta "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel