Lirik Lagu Suka Wijaya - Nerima Kalah

Lirik Lagu Nerima Kalah - Suka Wijaya

Salah nerima salah
Kakang pasrah arepan diapakena
Bokat arep di sewoti
Bokat arep di cakari
Padu aja njaluk mari

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

Reff:
Umpama maksa mangkat ning lebe
Coba bayangaken kepriben akhire
Sira wis rangda luruh calon laki
Kita wis duda pasti ganti rabi
Anak sing dadi ketuwon
Ning sapa genae takon
Niburi sapa kuwalon

Salah nerima salah
Kakang pasrah arepan diapakena
Bokat arep di sewoti
Bokat arep di cakari
Padu aja njaluk mari

Eman ning keturunan
Persoalan sepele kudu pegatan
Ana kang dalan sejene
Coba kepriben pengene
Kakang sing nuruti bae

0 Response to "Lirik Lagu Suka Wijaya - Nerima Kalah"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel