Lirik Lagu Dewi Kirana - Sumur Sanga

Tulung kakang kula tulung,
Turun pitu njaluk ampun,
Kula wis ngaku, ngrasa pernah selingkuh
Ndemeni wong wis due, anak telu

Aja geret jaluk pegat,
Cinta ning kakang masih berat
Ati wis janji, ora maning maning
Wis dilebur ning sejeroning batin
reff :
Kakang kula salah, nyuwun pangapura

Ati ngucap sumpah, arep nyuci raga
Adus ning sumur sanga,
pengen nglebur dosa

Aja geret jaluk pegat,
Cinta ning kakang masih berat
Ati wis janji, ora maning maning
Wis dilebur ning sejeroning batin

reff :
Kakang kula salah, nyuwun pangapura

Ati ngucap sumpah, arep nyuci raga
Adus ning sumur sanga,
pengen nglebur dosa

Tulung kakang kula tulung,
Turun pitu njaluk ampun,
Kula wis ngaku, ngrasa pernah selingkuh
Ndemeni wong wis due, anak telu

0 Response to "Lirik Lagu Dewi Kirana - Sumur Sanga"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel