Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi - Ngrangkul Gunung

Lirik Lagu Ngrangkul Gunung - Nunung Alvi

Pengen ngrangkul gunung,
mung tangan bli tepung
Pengen nyawel lintang,
bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega,ning wong lagi tresna

Reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Rentege ning ati, bisa dadi siji
Nanging apa daya, mung bisa nangisi
Kakang tek puja, kakang tek manja
Apa wis tega,ning wong lagi tresna

reff :
Nasib si badan, ora kaberan
Nyangga kangelan, nunggu harapan

Kapan waktune, bisa kelakon
Kita wong loro, bareng ketunggon
Kita wong loro, bareng ketunggon

Pengen ngrangkul gunung,
mung tangan bli tepung
Pengen nyawel lintang,
bli bisa dirunjang
Kesiksa batin, demen sampean
Sing tek senengi, bli seukuran
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi - Ngrangkul Gunung. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi - Ngrangkul Gunung"

Back To Top