Lirik Lagu Dewi Kirana - Darah Daging

Lirik Lagu Darah Daging - Dewi Kirana

Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

0 Response to "Lirik Lagu Dewi Kirana - Darah Daging"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel