Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Dewi Kirana - Darah Daging

Lirik Lagu Darah Daging - Dewi Kirana

Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga

reff:
Anak Nangis Takon Bapane
Banyu Mata Bli Kuat Nahane

Sampe Tega Karo Anake
Kaya Dudu Keturunane
Rabi Akeh Bakale
Tapi Anak Darah Daginge

Bengen Sih Eman Ning Rabi
Ora Ilok Ngelara Ati

Dipuja Dimanja Manja
Ora Ilok Gawe Lelara
Nangapa Kien Ninggal Lunga
Bli Perduli Ning Anak Keluarga
Labels: Dewi Kirana, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Dewi Kirana - Darah Daging. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Dewi Kirana - Darah Daging"

Back To Top