Lirik Lagu Nunung Alvi - Titipan Cinta

Lirik Lagu Titipan Cinta - Nunung Alvi

Titipan cinta, kula nyangga berat dirasa
Ning batin, sedih kesiksa
Sing tek demeni ngawin wong lian
Ancure ati nyiksa ning badan

Terpuruk cinta..
Jenuh rasa kula kang nyangga
Banyu mata netes bli krasa
Ning pribasane manuk ning kandang
Mati emong urip kaya sungkan

Lirik Lagu Titipan Cinta - Nunung Alvi

Perahu...berlayar ning laut
Ati kebakar, cinta remuk

Duh gusti..kuat aken kula
Lagi nyandang bebane cinta
Titipan cinta..ning jero ati
Ngenes temen, ora dadi siji

Terpuruk cinta..
Jenuh rasa kula kang nyangga
Banyu mata netes bli krasa
Ning pribasane manuk ning kandang
Mati emong urip kaya sungkan

Perahu...berlayar ning laut
Ati kebakar cinta remuk

Duh gusti..kuat aken kula
Lagi nyandang bebane cinta
Titipan cinta..ning jero ati
Ngenes temen, ora dadi siji

Titipan cinta, kula nyangga berat dirasa
Ning batin, sedih kesiksa
Sing tek demeni ngawin wong lian
Ancure ati nyiksa ning badan

Terpuruk cinta..
Jenuh rasa kula kang nyangga
Banyu mata netes bli krasa
Ning pribasane manuk ning kandang
Mati emong urip kaya sungkan

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Titipan Cinta"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel