Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi - Manis Meseme

Lirik Lagu Manis Meseme - Nunung Alvi

Kelingan manis meseme
Keyungyun tutur sapane
Kekatonen bae ning lewane
Kuwayangn temen
Yen bli dadai jodone

Awan katon bengi ketunggon
Mung rasa parek ning pangkon
Kuwayang temen yen ora kelakon
Selawase gawe ati ketunggon
Kelingan manis meseme

Lele-lele kang mas dudu lele
Sembilang patile telu
Wong kene dudu wong kene
Yen wangsung mah kang mas
Kulane melu

Karang sinom kang mas gudange areng
Diukur pada dawane
Lagi enom durung ana pareng
Tek tunggu kang mas pada tuwane

Seminggu ora ketemu
Atisun rasane rindu

Awan katon bengi ketunggon
Mung rasa parek ning pangkon
Kuwayang temen yen ora kelakon
Selawase gawe ati ketunggon
Kelingan manis meseme

Lele-lele kang mas dudu lele
Sembilang patile telu
Wong kene dudu wong kene
Yen wangsung mah kang mas
Kulane melu

Karang sinom kang mas
Gudange areng
Diukur pada dawane
Lagi enom durung ana pareng
Tek tunggu kang mas pada tuwane

Seminggu ora ketemu
Atisun rasane rindu

Kelingan manis meseme
Keyungyun tutur sapane
Kekatonen bae ning lewane
Kuwayangn temen
Yen bli dadai jodone
Kelingan manis meseme
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi - Manis Meseme. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi - Manis Meseme"

Back To Top