Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi - Lengket Cintane

Lirik Lagu Lengket Cintane - Nunung Alvi

Apa bli ngerti kula demen sampean
Apa bli kangen lawas ninggalaken
Jare sih arepan ngawin
Cintane lahir lan batin
Aduh kakang kulane isin

Dilali lali bli bisa lali
Tek lipur lipur angger bli kelipur
Senajan akeh gantine
Wong lanang bli siji bae
Bli bisa ilang lengket cintane

Pegel ndodok pegel njentul ngentenane
Ngarep ngarep demenan kapan tekane

Blenak mangan blenak turu kelingan bae
Manjing metu ning umah puyeng endase

Kaya kenen , demen wong lanang
Awan bengi, slalu kebayang

Dilali lali bli bisa lali
Tek lipur lipur angger bli kelipur
Senajan akeh gantine
Wong lanang bli siji bae
Bli bisa ilang lengket cintane

Pegel ndodok pegel njentul ngentenane
Ngarep ngarep demenan kapan tekane

Blenak mangan blenak turu
Kelingan bae
Manjing metu ning umah puyeng endase

Kaya kenen , demen wong lanang
Awan bengi, slalu kebayang

Apa bli ngerti kula demen sampean
Apa bli kangen lawas ninggalaken
Jare sih arepan ngawin
Cintane lahir lan batin
Aduh kakang kulane isin

Dilali lali bli bisa lali
Tek lipur lipur angger bli kelipur
Senajan akeh gantine
Wong lanang bli siji bae
Bli bisa ilang lengket cintane
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi - Lengket Cintane. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi - Lengket Cintane"

Back To Top