Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran

Lirik Lagu Kebo Ngudag Jaran - Esta Joss

Demen sing awit prawan
sampe senok kawinan
Mung bisa mandeng
nyawang sing kadoan

Arep ngomong bli wani
minder rasaning ati
Apa maning kien
wong ayu due laki..

reff :
Ibarat kebo ngudag jaran
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih
Ora bakal, dadi sawiji..

Arep ngomong bli wani
minder rasaning ati
Apa maning kien
wong ayu due laki..

reff :
Ibarat kebo ngudag jaran,
Bli mungkin bisa bebarengan..

Senajan kakang cinta mati
Tapi kakang wis ngaca diri..
Nangisa banyu mata getih
Ora bakal, dadi sawiji..

Demen sing awit prawan
sampe senok kawinan
Mung bisa mandeng
nyawang sing kadoan
Labels: Esta Joss, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Esta Joss - Kebo Ngudag Jaran"

Back To Top