Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Aly Zovano - Gedang Mangan Gedang

Lirik Lagu Gedang Mangan Gedang - Aly Zovano

Beli ngarti wong lanang jaman saiki
Kaya alay lebay tapi dudu banci
Bli ngerti.. Bli ngerti...

Biasane ning wong wadon ora minat
Ngusele ning wong lanang sing uwis sunat
Dunia.. Apan kiamat...
Apa ora pengen.. Urip bahagia...
Bina rumah tangga..
Sakinah mawadah warohmah...

Aja sampe, gedang mangan gedang oy!
Sebab blenak, digawa uripe.
Dudu si nyampuri...
Maaf kih ngwarai...
Nasehati...
Aja gedang mangan gedang....

Aja sampe, gedang mangan gedang oy!
Sebab abot, digawa uripe.
Wadon pirang pirang...
Rangda lan perawan...
Ning dalan...
Aja gedang mangan gedang....

Biasane ning wong wadon ora minat
Ngusele ning wong lanang sing uwis sunat
Dunia.. Apan kiamat...
Apa ora pengen.. Urip bahagia...
Bina rumah tangga..
Sakinah mawadah warohmah...

Aja sampe, gedang mangan gedang oy!
Sebab blenak, digawa uripe.
Dudu si nyampuri...
Maaf kih ngwarai...
Nasehati...
Aja gedang mangan gedang....

Aja sampe, gedang mangan gedang oy!
Sebab abot, digawa uripe.
Wadon pirang pirang...
Rangda lan perawan...
Ning dalan...
Aja gedang mangan gedang....

Beli ngarti wong lanang jaman saiki
Kaya alay lebay tapi dudu banci
Bli ngerti.. Bli ngerti...

Biasane ning wong wadon ora minat
Ngusele ning wong lanang sing uwis sunat
Dunia.. Apan kiamat...
Apa ora pengen.. Urip bahagia...
Bina rumah tangga..
Sakinah mawadah warohmah...
Labels: Aly Zovano, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Aly Zovano - Gedang Mangan Gedang. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Aly Zovano - Gedang Mangan Gedang"

Back To Top