Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Talim Sepongbob - Kasih Kelawan Rindu

Lirik Lagu Kasih Kelawan Rindu - Talim Sepongbob

nyawang wulan katone cerah
nyawang langit ketutup mendung
apa kya kenen wong lagi keyungyun
pikiran kula selalu ngelamun

rasa rindu ning jero kalbu
rasa cinta ng jero dada
cuma bisa ngerasakena
cintae sayange sepenuh jiwa

reff:
kasih.. tulungana kula
sing lagi kebayang karo nok sipa
rindu kirimaken salam
sing lagi katresna karo pujaan

sayang.. apa wis rademen
karo kakang wong sing lagi kangen
kasih.. banyu mata rakerasa
nelesi pipi lan sanubari

rasa rindu ning jero kalbu
rasa cinta ng jero dada
cuma bisa ngerasakena
cintae sayange sepenuh jiwa

reff:
kasih.. tulungana kula
sing lagi kebayang karo nok sipa
rindu kirimaken salam
sing lagi katresna karo pujaan

sayang.. apa wis rademen
karo kakang wong sing lagi kangen
kasih.. banyu mata rakerasa
nelesi pipi lan sanubari

nyawang wulan katone cerah
nyawang langit ketutup mendung
apa kya kenen wong lagi keyungyun
pikiran kula selalu ngelamun

rasa rindu ning jero kalbu
rasa cinta ng jero dada
cuma bisa ngerasakena
cintae sayange sepenuh jiwa
Labels: Lirik Lagu, Talim Sepongbob

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Talim Sepongbob - Kasih Kelawan Rindu. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Talim Sepongbob - Kasih Kelawan Rindu"

Back To Top