Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Cus Amanda - Bebek Lanang

Lirik Lagu Bebek Lanang - Cus Amanda

Wong lanang kandel alise
Wis pasti akeh wadone
Pinter molak malik ilat
Rayuane ngandung kemat

Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing gendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan

Padahal kula wis weru
Kang sadul akeh rabine
Nangapa kulane demen bae

Kaya pasir ning lautan
Bobade bli keitungan
Nangapa abot bae ning sampean

Bebek lanang gagak
nginum banyu ning kalenan
Raga batin rusak
yen ditinggal ning sampean

Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing gendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan

Padahal kula wis weru
Kang sadul akeh rabine
Nangapa kulane demen bae

Kaya pasir ning lautan
Bobade bli keitungan
Nangapa abot bae ning sampean

Bebek lanang gagak
nginum banyu ning kalenan
Raga batin rusak
yen ditinggal ning sampean

Wong lanang kandel alise
Wis pasti akeh wadone
Pinter molak malik ilat
Rayuane ngandung kemat

Ibarate bebek lanang
Yen mlaku akeh sing gendang
Najan wadone sekandang
Rukun runtut bebarengan
dilema batin yen demeni
serba salah ketusuk diri
sun sadar wis gawe geni
demeni wong due rabi

apa salah kula wong sayang
apa dosa kula wong cinta
pengenemah kula emong
reriwuk lakine uwong
Labels: Cus Amanda, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Cus Amanda - Bebek Lanang. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Cus Amanda - Bebek Lanang"

Back To Top