Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Rossa Angelina - Laki Kawin Maning

Lirik Lagu Laki Kawin Maning - Rossa Angelina

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..

reff:
Pa ingat dagangan ngakune rugi,
Tempura ngomonge bli olih bati..
Gelang kalung kula sampe entok kabeh,
Bli weruh nggo ngempani rabi enome..

Masih mending kakang terang-terangan,
Yen lagi demen wong karangmalang..
Yen sebut ning rabi bokat kualat,
Yen wis kenang stroke aja sesambat..

Pa ingat wong lanang sering dandan,
Sering mangkat bengi keluyuran..
Nganggo klambi rapi lenga wangian,
Alesane arep nonton pengajian..

Disuguhi mangan ora dipangan,
Disuguhi kopi bli dicicipi..
Kula curiga ati penasaran,
Laki kawin maning karo wong karangmalang..
Labels: Lirik Lagu, Rossa Angelina

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Rossa Angelina - Laki Kawin Maning. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Rossa Angelina - Laki Kawin Maning"

Back To Top