Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Erna Farvisa - Mawar Abang

Lirik Lagu  Mawar Abang - Erna Farvisa

Kembang mawar abang mekar ning taman
Bagus pisan kenang kesorot wulan
Adeeem... Ning pikiran
Duh kakang... Kelingan...

Tetes embun bengi sing ngademi
Wong sing disenengi nempel ning ati
Kangen.. Setengah mati
Sampe kegawa ning ngimpi...

Reff:
Kumbang nyedoti kembang
Bayangan karo sampean
Rasa kelawan tresna
Dadi timbule cinta...

Kula jatuh cinta...

Tetes embun bengi sing ngademi
Wong sing disenengi nempel ning ati
Kangen.. Setengah mati
Sampe kegawa ning ngimpi...

Reff:
Kumbang nyedoti kembang
Bayangan karo sampean
Rasa kelawan tresna
Dadi timbule cinta...

Kula jatuh cinta...

Kembang mawar abang mekar ning taman
Bagus pisan kenang kesorot wulan
Adeeem... Ning pikiran
Duh kakang... Kelingan...
Labels: Erna Farvisa, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Erna Farvisa - Mawar Abang. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Erna Farvisa - Mawar Abang"

Back To Top