Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nining Sanjaya - Kesengsem

Lirik Lagu Kesengsem - Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan
Kulane dadi kelingan
Sampe kapan kebayang bayang
Kakang sing dadi pujaan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...

Reff:

Kang tulung ngerti kula
Kulane wis pengen barengan
Ting bating langka jodoh
Wis bagen pujare mengko...

Ibarat wong meteng nyidam wulan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...

Reff:

Kang tulung ngerti kula
Kulane wis pengen barengan
Ting bating langka jodoh
Wis bagen pujare mengko...

Ibarat wong meteng nyidam wulan...

Najan ketemu sepisan
Kulane dadi kelingan
Sampe kapan kebayang bayang
Kakang sing dadi pujaan...

Wis bli tahan inget meseme
Gemuyu dekok pipine
Apa kiyen arane demen
Ning ati kula kesengsem...
Labels: Lirik Lagu, Nining Sanjaya

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nining Sanjaya - Kesengsem. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nining Sanjaya - Kesengsem"

Back To Top