Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Ity Ashella - Colong Colongan

Lirik Lagu Colong Colongan - Ity Ashella

Bengen memang durung demen,
Nangapa sekien kangen,
Aduh kakang..diapakaken,
Kula demen..kulane kangen..

Yen sedina durung tlepon,
Ati sun tambah ketuwon,
Kaya katon..klayab klayabe,
Lamon parek..tek tubruk bae..

reff:
Manuk dara sing putih,
Mlakune sempoyongan,
Rasa rindu ning ati,
Ketemu..colong colongan..

Manuk puyuh sing ireng,
Mancing ning jero kronjo,
Bagen arang turu bareng,
Asal seming..gu ping pindo..
Kula pengen barengan,
Seranjang wong loroan..

Yen sedina durung tlepon,
Ati sun tambah ketuwon,
Kaya katon..klayab klayabe,
Lamon parek..tek tubruk bae..

reff:
Manuk dara sing putih,
Mlakune sempoyongan,
Rasa rindu ning ati,
Ketemu..colong colongan..

Manuk puyuh sing ireng,
Mancing ning jero kronjo,
Bagen arang turu bareng,
Asal seming..gu ping pindo..
Kula pengen barengan,
Seranjang wong loroan..

Bengen memang durung demen,
Nangapa sekien kangen,
Aduh kakang..diapakaken,
Kula demen..kulane kangen..

Yen sedina durung tlepon,
Ati sun tambah ketuwon,
Kaya katon..klayab klayabe,
Lamon parek..tek tubruk bae..
Labels: Ity Ashella, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Ity Ashella - Colong Colongan. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Ity Ashella - Colong Colongan"

Back To Top