Lirik Lagu Yani Ridho - Aja Nggetuni


Lirik Lagu Tarling Aja Nggetuni - Yani Ridho

Tek buang sekabeh kenangan
Tek lepas hasrat lan kepengenan
Aran uga bayangan tek singkiraken
Bli tek pengeni ketemu najan ning impen...

Ati rasa getun lan keyungyun...

Lakonana apa sing dadi suratan
Lamon kula pisah lan sampean
Aja ngrasa getun kang dadi putusan
Enak blenak dadi pilihan...

Wis bagen kita pisahan...

Reff:
Rasa sepi wis ora ketahan
Bli suwe wulan dadi pitakonan
Wong lian dadi pilihan
Sun uga duwe pilihan...

Sekien marek njaluk balikan
Wis tek tutup ati lan perasaan
Najan rasa getun tetangisan
Krasa lara sun dikecewakena...

Lakonana apa sing dadi suratan
Lamon kula pisah lan sampean
Aja ngrasa getun kang dadi putusan
Enak blenak dadi pilihan...

Wis bagen kita pisahan...

Reff:
Rasa sepi wis ora ketahan
Bli suwe wulan dadi pitakonan
Wong lian dadi pilihan
Sun uga duwe pilihan...

Sekien marek njaluk balikan
Wis tek tutup ati lan perasaan
Najan rasa getun tetangisan
Krasa lara sun dikecewakena...

Tek buang sekabeh kenangan
Tek lepas hasrat lan kepengenan
Aran uga bayangan tek singkiraken
Bli tek pengeni ketemu najan ning impen...

Ati rasa getun lan keyungyun...

0 Response to "Lirik Lagu Yani Ridho - Aja Nggetuni"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel