Lirik Lagu Tarling Yoshica Komara - Wadon Anyar

Lirik Lagu Tarling Wadon Anyar - Yoshica Komara

Tek tunggu seminggu langka kabare
Diinbox ning BBM ya ceklis bae
Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...

Reff:
Ngrungu ana kabar
Yen kakang ning kana
Wis duwe wadon maning
Sing anyar...

Ana kabar bebja
Yen kakang ning kana
Wis duwe gendakan
Maning...

Kula ditinggal ngloyong bae
Wis wareg wis bosen
Kula ditinggal aken...

Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...

Reff:
Ngrungu ana kabar
Yen kakang ning kana
Wis duwe wadon maning
Sing anyar...

Ana kabar bebja
Yen kakang ning kana
Wis duwe gendakan
Maning...

Kula ditinggal ngloyong bae
Wis wareg wis bosen
Kula ditinggal aken...

Tek tunggu seminggu langka kabare
Diinbox ning BBM ya ceklis bae
Sampe sewulan ngadang ngadang kakang
SMS ditelepon langka jawabane...

Ning endi anane kakang
Kien ana ning endi
Kula pegel gulati rasa prustasi...

Seminggu sewulan langka kabare...

0 Response to " Lirik Lagu Tarling Yoshica Komara - Wadon Anyar"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel