Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir


Lirik Lagu Tarling Naksir - Ayu Dermayu

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...
Labels: Ayu Dermayu, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir"

Back To Top