Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir


Lirik Lagu Tarling Naksir - Ayu Dermayu

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

Reff:
Kula seneng kula demen
Dudu saking karna ganteng
Kula cinta kula tresna
Karna kakang lanang setia...

Senajan adoh sing mata
Nanging parek ning ati
Kula rela digawe apa
Asal kakang ngawin kula...

Kuwayang temen senenge
Kuwayang temen bungae
Lamon kakang sing dadi jodone

Apa kakang ora ngerti
Yen sun lagi jatuh hati
Apa kakang ora mikir
Yen sun iki lagi naksir...

0 Response to "Lirik Lagu Ayu Dermayu - Naksir"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel