Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Anik Arnika - Batuk Amba

Lirik Lagu Batuk Amba - Anik Arnika

Keblejog keblejog maning
Ning kakang sing doglong kuning
Demenan bengen ora bisa klalen
Najan wis karo wong sejen...

Wong ganteng batuke amba
Kebayang bae ning mata
Sing gawe naksir kenang dawane
Gagah dawa rambute...

Reff:
Wong lanang siji
Kaya nyogok ning ati
Demene lengket
Bli bisa mari mari...

Ning lanang sejen
Ati durung pengen
Demene masih
Angger ning boled bengen...

Wong ganteng batuke amba
Kebayang bae ning mata
Sing gawe naksir kenang dawane
Gagah dawa rambute...

Reff:
Wong lanang siji
Kaya nyogok ning ati
Demene lengket
Bli bisa mari mari...

Ning lanang sejen
Ati durung pengen
Demene masih
Angger ning boled bengen...

Keblejog keblejog maning
Ning kakang sing doglong kuning
Demenan bengen ora bisa klalen
Najan wis karo wong sejen...
Labels: Anik Arnika, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Anik Arnika - Batuk Amba. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Anik Arnika - Batuk Amba"

Back To Top