Lirik Lagu Nunung Alvi - Ninggal Lunga

Lirik Lagu Ninggal Lunga - Nunung Alvi

Larane ati kula
Sing wis krasa ning dada
Cuma bisa nangis
Ngusap anyu mata

Kakang ninggal lunga
Laka kabar berita
Ning umah nunggu
Sampean teka
Batin rasa kesiksa
Rumah tangga di gawe apa

Kakang sekien ana ning endi
Kulane rindu kepengen nemoni

Senajana urip di gawe lara ati
Kula tetep sabar setia ngenteni
Kakang ana ning endi

Kakang ninggal lunga
Langka kabar berita
Ning umah nunggu
Sampean teka
Batin rasa kesiksa
Rumah tangga di gawe apa

Kakang sekien ana ning endi
Kulane rindu kepengen nemoni

Senajana urip di gawe lara ati
Kula tetep sabar setia ngenteni
Kakang ana ning endi

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Ninggal Lunga"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel