Lirik Lagu Diana Sastra - Due Sejene

Lirik Lagu Due Sejene - Diana Sastra

Lagi Demen Demene
Due Laki Ninggalaken
Kakang Langka Emane
Ning Kula Langka Sayange

Apa Due Sejene
Sampe Klalen Segalane
Bli Katon Baguse Kula
Najan Bener Digawe Salah
Apa Kakang Due Sejene

Waktu Bengen Lagi Masih Demenan
Eman Sayange Kakang Langka Ukuran
Kien Wis Dadi Siji, Sering Nyakiti
Boro Boro Kakang, Eman Ning Rabi

Yen Wis Ora Sayang Aja DiLelara
Yen Wis Ora Suka, Mending Ga Pisah

Lagi Demen Demene
Due Laki Ninggalaken
Kakang Langka Emane
Ning Kula Langka Sayange

Apa Due Sejene
Sampe Klalen Segalane
Bli Katon Baguse Kula
Najan Bener Digawe Salah
Apa Kakang Due Sejene

Waktu Bengen Lagi Masih Demenan
Eman Sayange Kakang Langka Ukuran
Kien Wis Dadi Siji, Sering Nyakiti
Boro Boro Kakang, Eman Ning Rabi

Yen Wis Ora Sayang Aja DiLelara
Yen Wis Ora Suka, Mending Ga Pisah

0 Response to "Lirik Lagu Diana Sastra - Due Sejene"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel