Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Diana Sastra - Bos Tebas

Lirik Lagu Bos Tebas- Diana Sastra

Seneng ora kejagan
Sekien sida kawinan
Kawin karo sampeyan
Pujaane ati
Bos tebas si bandar pari

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

Kang kula nurut
Nunut manut ning sampeyan
Selawase pengen urip barengan

Ning pribasane
Kalimaya pancawarna
Kang kula emong di tinggal lunga
Selawase pengen tinggal sagenah

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

Kang kula nurut
Nunut manut ning sampeyan
Selawase pengen urip barengan

Ning pribasane
Kalimaya pancawarna
Kang kula emong di tinggal lunga
Selawase pengen tinggal sagenah

Seneng ora kejagan
Sekien sida kawinan
Kawin karo sampeyan
Pujaane ati
Bos tebas si bandar pari

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

Labels: Diana Sastra, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Diana Sastra - Bos Tebas. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Diana Sastra - Bos Tebas"

Back To Top