Lirik Lagu Diana Sastra - Bos Tebas

Lirik Lagu Bos Tebas- Diana Sastra

Seneng ora kejagan
Sekien sida kawinan
Kawin karo sampeyan
Pujaane ati
Bos tebas si bandar pari

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

Kang kula nurut
Nunut manut ning sampeyan
Selawase pengen urip barengan

Ning pribasane
Kalimaya pancawarna
Kang kula emong di tinggal lunga
Selawase pengen tinggal sagenah

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

Kang kula nurut
Nunut manut ning sampeyan
Selawase pengen urip barengan

Ning pribasane
Kalimaya pancawarna
Kang kula emong di tinggal lunga
Selawase pengen tinggal sagenah

Seneng ora kejagan
Sekien sida kawinan
Kawin karo sampeyan
Pujaane ati
Bos tebas si bandar pari

Rasa seneng lan bungah
Urip sun ketunggon dunya
Bagja rumah tangga
Laki pinter mekaya
Bli kurang segala gala

0 Response to "Lirik Lagu Diana Sastra - Bos Tebas"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel