Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Susy Arzetty - Melumah Mengkureb

Lirik Lagu Melumah Mengkureb - Susy Arzetty

yen wong wadon turune melumah
lagi akeh sing di pikirena
mikiri anak esuk jajan apa

yen wong lanang turune mengkureb
lagi mikir ngilangaken mumet
luruh rejeki kanggo anak rabi

kien lagu jamu pusing
tolak bala dompet garing

aja lok di gawe rungsing
mangan urug bli dadi daging

yen wong wadon seneng turu miring
pikir tenang ngilangaken rungsing
mikiri kridit wayah setor maning

yen wong lanang turu sering nglindur
awan kerja bengi angger nglembur
kuen akibat awak kurang nganggur

kien lagu lagu laguan
mekaya karo tabuan

aja gawe pikir ngringsing
bokat setres kelangan daging

yen wong wadon turune melumah
lagi akeh sing di pikirena
mikiri anak esuk jajan apa

yen wong lanang turune mengkureb
lagi mikir ngilangaken mumet
luruh rejeki kanggo anak rabi

kien lagu jamu pusing
tolak bala dompet garing

aja lok di gawe rungsing
mangan urug bli dadi daging
Labels: Lirik Lagu, Susy Arzetty

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Susy Arzetty - Melumah Mengkureb. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Susy Arzetty - Melumah Mengkureb"

Back To Top