Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi - Wadon Simpenan

Lirik Lagu Wadon Simpenan - Nunung Alvi

Kang,,.Tulungana Kula Iki.
Coba Kobengi Mareki.
Kula Kangen,,, Ning Kakang Siji,,,.
Kula Pengen,,,. Ditemoni,,.

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..

Mengkenen Rasane
Dadi,,Wadon Simpenan,,,..

Sun Due Demenan
Kang Wis,,Due Rabi,,,.
Karna,,Kang Kulane,,,,.
Ning Kakang Demen,,Bae,,..

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..

Mengkenen Rasane
Dadi,,Wadon Simpenan,,,..

Sun Due Demenan
Kang Wis,,Due Rabi,,,.
Karna,,Kang Kulane,,,,.
Ning Kakang Demen,,Bae,,..

Kang,,.Tulungana Kula Iki.
Coba Kobengi Mareki.
Kula Kangen,,, Ning Kakang Siji,,,.
Kula Pengen,,,. Ditemoni,,.

Kang,,. Tulung Aja Bengi Bengi.
Manjinga.Sing Lawang Guri.
Bengi iki,,. Mungpung Lagi Sepi,,..
Kasur Bantale Wis Wangi,,,..
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi - Wadon Simpenan. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi - Wadon Simpenan"

Back To Top