Lirik Lagu Nunung Alvi - Aja Lali

Lirik Lagu Aja Lali - Nunung Alvi

mengkenen temen wong jatuh cinta
yen lagi kangen bayangan katon ning mata
ora ketadah nahan rindu ning dada
batin sun ketuwon
demenen arang ketunggon

laut tirtamaya ki buyut tuban
kelapa gading kesawang kulite kuning
duh kaniaya temen nasibe badan
sewengi kesanding
sewulan di tinggal maning

Reff:
ali-ali.. ilang matane..
di ganti mira larang regane

ali-ali ilang matane..
di ganti mira larang regane
aja lali karo kulane
wong di tinggal kari aduh pira larane

laut tirtamaya ki buyut tuban
kelapa gading kesawang kulite kuning
duh kaniaya temen nasibe badan
sewengi kesanding
sewulan di tinggal maning

Reff:
ali-ali.. ilang matane..
di ganti mira larang regane

ali-ali ilang matane..
di ganti mira larang regane
aja lali karo kulane
wong di tinggal kari aduh pira larane

mengkenen temen wong jatuh cinta
yen lagi kangen bayangan katon ning mata
ora ketadah nahan rindu ning dada
batin sun ketuwon
demenen arang ketunggon

0 Response to "Lirik Lagu Nunung Alvi - Aja Lali"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel