Lirik Lagu Diana Sastra - Watir Bli Setia

Lirik Lagu Watir Bli Setia - Diana Sastra

Senajan umah gedong mobil mewah
Kula emong.. watir bli setia
Sun ora pandeng ning harta
Bagen miskin tapi kula rela
Sing tek pengeni cintae sejati
Melas lan sayang yen wis dadi sawiji

Sok kadang wong lanang manis omonge
Tapi nyatane langka buktine

Reff:
Kula bli mengharap
Emas harta lan benda
Nanging cuma siji
Cintae kang sejati

Senajan sengsara
Kula suka nerima
Sing penting sampean
Ora sok gawe lara

Percuma...
Sugih yen ora bahagia

Sok kadang wong lanang manis omonge
Tapi nyatane langka buktine

Reff:
Kula bli mengharap
Emas harta lan benda
Nanging cuma siji
Cintae kang sejati

Senajan sengsara
Kula suka nerima
Sing penting sampean
Ora sok gawe lara

Percuma...
Sugih yen ora bahagia

Senajan umah gedong mobil mewah
Kula emong.. watir bli setia
Sun ora pandeng ning harta
Bagen miskin tapi kula rela
Sing tek pengeni cintae sejati
Melas lan sayang yen wis dadi sawiji

Sok kadang wong lanang manis omonge
Tapi nyatane langka buktine

0 Response to "Lirik Lagu Diana Sastra - Watir Bli Setia"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel