Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Diana Sastra - Gandrung

Lirik Lagu Gandrung - Diana Sastra

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali, uga sampe hati..

Hayalan lan lamunan,
Cuma kasih pujaan..
Kaliang kabur kenang kanginan,
Setibane wong demen kelingan..

Duhai pujaan hati,
Batinmu apa ra ngerti..
Welas asih kang nganti,
Aja lali uga sampe hati..

Pirang ulan lawase,
Ninggal ning panggonane..
Krikil kali bokat wis waktune,
Sing dilamun mung kari gambare..

Awan dadi bayangan,
Bengi dadi impian..
Rasa gandrung sejeroning ati,
Kelingan sampe setengah mati..
Labels: Diana Sastra, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Diana Sastra - Gandrung. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Diana Sastra - Gandrung"

Back To Top