Lirik Lagu Dede S - Nyupang Bokong

Lirik Lagu Nyupang Bokong - Dede S

Ilmu gombal numpuk sepeti
Kerjane luruh korban
Puasaken diri

Wadon dadi barang koleksi
Awas singati ati
Ja gampang dipengarui
Nyupang bokong

Reff:
Kadang nggo jurus arjuna
Alime ngimpleng sewu bencana
Kadang kadang dadi betmen
Bisa ngatasi ning persoalan
Gayae kaya konglomerat
Modale ganteng kanggo pemikat
Yen wadone wis sekarat
Langka seribu ditinggal minggat

Ilmu gombal numpuk sepeti
Kerjane luruh korban
Puasaken diri

Wadon dadi barang koleksi
Awas singati ati
Ja gampang dipengarui
Nyupang bokong

Reff:
Kadang nggo jurus arjuna
Alime ngimpleng sewu bencana
Kadang kadang dadi betmen
Bisa ngatasi ning persoalan
Gayae kaya konglomerat
Modale ganteng kanggo pemikat
Yen wadone wis sekarat
Langka seribu ditinggal minggat

0 Response to "Lirik Lagu Dede S - Nyupang Bokong "

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel