Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Dede S - Nyupang Bokong

Lirik Lagu Nyupang Bokong - Dede S

Ilmu gombal numpuk sepeti
Kerjane luruh korban
Puasaken diri

Wadon dadi barang koleksi
Awas singati ati
Ja gampang dipengarui
Nyupang bokong

Reff:
Kadang nggo jurus arjuna
Alime ngimpleng sewu bencana
Kadang kadang dadi betmen
Bisa ngatasi ning persoalan
Gayae kaya konglomerat
Modale ganteng kanggo pemikat
Yen wadone wis sekarat
Langka seribu ditinggal minggat

Ilmu gombal numpuk sepeti
Kerjane luruh korban
Puasaken diri

Wadon dadi barang koleksi
Awas singati ati
Ja gampang dipengarui
Nyupang bokong

Reff:
Kadang nggo jurus arjuna
Alime ngimpleng sewu bencana
Kadang kadang dadi betmen
Bisa ngatasi ning persoalan
Gayae kaya konglomerat
Modale ganteng kanggo pemikat
Yen wadone wis sekarat
Langka seribu ditinggal minggat
Labels: Dede S, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Dede S - Nyupang Bokong . Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Dede S - Nyupang Bokong "

Back To Top