Lirik Lagu Alfin Alvino - Asal Katon

Lirik Lagu Asal Katon - Alfin Alvino



Ning pinggir laut,ngelamun dewekan
Bli watir kenyut,ora wedi ning setan
Kelayu demenan

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci,,.

Mengkenen,,,,. Wong demen wadon
Kelingan bae,,. Kebayang katon,,.

Yen pengen,,... Ketemu cinta
Wedi lakine,,. Nyewoti kita,,.
Wijile,, nangka,arane beton,,
Jodoh sih langka,nok asal,,. Kataon,,

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci,,.

Mengkenen,,,,. Wong demen wadon
Kelingan bae,,. Kebayang katon,,.

Yen pengen,,... Ketemu cinta
Wedi lakine,,. Nyewoti kita,,.
Wijile,, nangka,arane beton,,
Jodoh sih langka,nok asal,,. Kataon,,

Ning pinggir laut,ngelamun dewekan
Bli watir kenyut,ora wedi ning setan
Kelayu demenan

Sing tek demeni,,wis due laki,,.
Kitane pada,,wis due rabi,,
Cinta ora suci

0 Response to "Lirik Lagu Alfin Alvino - Asal Katon"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel