Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Suka Wijaya - Ora Niat Dadi Wong Susah

Lirik Lagu Ora Niat Dadi Wong Susah - Suka Wijaya

Awak bli bisa lemu
Tambah dina tambah kurus
Blenak mangan blenak turu
Mekaya durung ketemu
Sing sabar senok wong ayu

Urip kudu sing ikhlas
Mlarat ora dewekan
Urip aja gampang resah
Atip selalu gelisah
Ora niat dadi wong susah

reff :
Senok sing sabar
Kakang gah ngarti
Pengen segalane cukup
Tapi tangan ora kentug
Najan urip serba kurang
Kepengenan ora keturutan
Ayo dedongan karo wekel mekaya

Urip kudu sing ikhlas
Mlarat ora dewekan
Urip aja gampang resah
Atip selalu gelisah
Ora niat dadi wong susah

reff :
Senok sing sabar
Kakang gah ngarti
Pengen segalane cukup
Tapi tangan ora kentug
Najan urip serba kurang
Kepengenan ora keturutan
Ayo dedongan karo wekel mekaya.

Awak bli bisa lemu
Tambah dina tambah kurus
Blenak mangan blenak turu
Mekaya durung ketemu
Sing sabar senok wong ayu

Urip kudu sing ikhlas
Mlarat ora dewekan
Urip aja gampang resah
Atip selalu gelisah
Ora niat dadi wong susah
Labels: Lirik Lagu, Suka Wijaya

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Suka Wijaya - Ora Niat Dadi Wong Susah. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Suka Wijaya - Ora Niat Dadi Wong Susah"

Back To Top