Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Siti Zovano - Sega Pulen

Lirik Lagu Sega Pulen - Siti Zovano

Kang, sun bli ngerti ning sampeyan.
Coba ngomong, terang terangan.
Wong rumah tangga,
Bagen blak blakan.
Tukar lan jogreg,
Iku wis tembangan.

Kula wong wadon, serba salah.
Ngomong nyewoti, meneng ngumbangi.
Sing dadi laki, ora ngargai.
Sun duwe laki, gampang bae nyewoti.

Bokat wis bosen karo kulane.
Los njobraga bae.
Bokatan pengen sejene.

Yen kakang pengen, sega sing pulen.
Los nempura bae,
Menawa beda rasane.

Kula wong wadon, wis pasti ngertine..
Asal laki aja demenan bae...

Kula wong wadon serba salah
Ngomong nyewoti, meneng ngumbangi
Sing dadi laki, ora ngargai
Sun duwe laki gampang bae nyewoti

Bokat wis bosen karo kulane
Los njobraga bae
Bokatan pengen sejene

Yen kakang pengen sega sing pulen
Los nempura bae
Menawa beda rasane

Kula wong wadon, wis pasti ngertine..
Asal laki aja demenan bae...

Kang, sun bli ngerti ning sampeyan
Coba ngomong terang terangan
Wong rumah tangga
Bagen blak blakan
Tukar lan jogreg
Iku wis tembangan

Kula wong wadon serba salah
Ngomong nyewoti, meneng ngumbangi
Sing dadi laki, ora ngargai
Sun duwe laki gampang bae nyewoti
Labels: Lirik Lagu, Siti Zovano

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Siti Zovano - Sega Pulen. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Siti Zovano - Sega Pulen"

Back To Top