Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Rudi Setro - Aja Watir

Lirik Lagu Aja Watir - Rudi Setro

Nok wong ayu aja lok ngomong mengkonon
kakang ngerti ning perasaan wong wadon
gampang sedih lan gampang ketuwon
ati ngenes yen demen ora ketunggon. . .

Terus terang dudu aa bli sayang
mampan ngerti kakang due anak rabi
aja watir kakang masih bisa mbagi
ning waktu lan uga ning rejeki. . .

Reff. . .
Seumpama sing tua ngomong setuju
aja watir tek kawin tapi diwayu. . .

Sing percaya bli bakal dibeda-beda
arep adil sing enom karo sing tua
kudu sabar lan panarima
wadon sabar dadi isine suarga. . .

Terus terang dudu aa bli sayang
mampan ngerti kakang due anak rabi
aja watir kakang masih bisa mbagi
ning waktu lan uga ning rejeki. . .

Back to reff. . .

Reff. . .
Seumpama sing tua ngomong setuju
aja watir tek kawin tapi diwayu. . .

Sing percaya bli bakal dibeda-beda
arep adil sing enom karo sing tua
kudu sabar lan panarima
wadon sabar dadi isine suarga. . .

Nok wong ayu aja lok ngomong mengkonon
kakang ngerti ning perasaan wong wadon
gampang sedih lan gampang ketuwon
ati ngenes yen demen ora ketunggon. . 
Labels: Lirik Lagu, Rudi Setro

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Rudi Setro - Aja Watir. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Rudi Setro - Aja Watir"

Back To Top