Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Rohid Falak - Bodong Sekilan

Lirik Lagu Bodong Sekilan - Rohid Falak

Kurang sepira nok emane kakang
Kurang sepira nok sayange kakang
Sing percaya sayang kakang niat temenan
Ibarat jantung gedang
Cukule mung sepisan

Sapa lanange sing ora kegoda
Wonge ayu pinter mekaya
Sing awit polisi tekang anak pak haji
Rombongan dalang tarling
Sampe sing sugih rekening
Kedanan...
Ning senok...

Ana pribasa segara adoh pinggire
Duh rumasa kakang wong ora duwe

Katibabal iku uwoe gori
Kakang cinta watir ditinggal kari
Jangan sagu bumbu pedesan
Jangan pare dicampur ketan
Aja watir kakang bohongan
Sumpah kakang bodong sekilan

Sapa lanange sing ora kegoda
Wonge ayu pinter mekaya
Sing awit polisi tekang anak pak haji
Rombongan dalang tarling
Sampe sing sugih rekening
Kedanan...
Ning senok...

Ana pribasa segara adoh pinggire
Duh rumasa kakang wong ora duwe

Katibabal iku uwoe gori
Kakang cinta watir ditinggal kari
Jangan sagu bumbu pedesan
Jangan pare dicampur ketan
Aja watir kakang bohongan
Sumpah kakang bodong sekilan

Kurang sepira nok emane kakang
Kurang sepira nok sayange kakang
Sing percaya sayang kakang niat temenan
Ibarat jantung gedang
Cukule mung sepisan

Sapa lanange sing ora kegoda
Wonge ayu pinter mekaya
Sing awit polisi tekang anak pak haji
Rombongan dalang tarling
Sampe sing sugih rekening
Kedanan...
Ning senok...
Labels: Lirik Lagu, Rohid Falak

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Rohid Falak - Bodong Sekilan. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Rohid Falak - Bodong Sekilan"

Back To Top