Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Esta Joss - Susah Tapi Setia

Lirik Lagu Susah Tapi Setia - Esta Joss

Senajana sira kawine
Karo wong lanang sing sugih dunya
Tapi batine kaya kesiksa
Senajan akeh dunyane
Langka kesetiaane
 Kasih lan sayange dibagi mana mene

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita

Reff:
Jare kuh enak kawin karo wong beruang
Segala gala cukup ora kekurangan
Tapi nangapa
Sering ngeluh jaluk pegatan

Jare kuh emong kawin karo kita wong miskin
Watir sengsara di empani sega aking
Tapi nangapa kien pengen kesanding
Aja ganggu rumah tangga kita
Kita wis bahagia urip karo nok wawas

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita

Reff:
Jare kuh enak kawin karo wong beruang
Segala gala cukup ora kekurangan
Tapi nangapa
Sering ngeluh jaluk pegatan

Jare kuh emong kawin karo kita wong miskin
Watir sengsara di empani sega aking
Tapi nangapa kien pengen kesanding
Aja ganggu rumah tangga kita
Kita wis bahagia urip karo nok wawas

Senajana kita kawine
Karo anake wong ora due
Tapi bahagia lahir batine
Senajana bli due harta
Ning kita setia
Cinta kelawan raga
Wutuh kanggo kita
Labels: Esta Joss, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Esta Joss - Susah Tapi Setia. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Esta Joss - Susah Tapi Setia"

Back To Top