Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Esta Joss - Gadis Padang Pasir

Lirik Lagu Gadis Padang Pasir - Esta Joss

Ayu kaya putri cinderela
Seksi kaya pragawati jawa
Murub mancur cahayane
Lir pelangi ning waya sore

Gadis balik sing padang pasir
Bengen sengit sekien naksir
Wong ayu sungguh mempesona
Gawe ati tergila gila

Bengen waktu ning kampung
Salah gaul doyan nginung
Kulit ireng klambi kumel
Langka sing demen
Duh melas temen


Barang balik sing padang pasir
Wekel ngaji sholat lan zikir
Kulit putih klambi bersih
Akeh sing naroh hati
Pengen dadi siji

Gadis padang pasir
Akeh wong lanang naksir
Gadis padang pasir
Sungguh mati kakang naksir
 .
Gadis balik sing padang pasir
Bengen sengit sekien naksir
Wong ayu sungguh mempesona
Gawe ati tergila gila

Bengen waktu ning kampung
Salah gaul doyan nginung
Kulit ireng klambi kumel
Langka sing demen
Duh melas temen

Barang balik sing padang pasir
Wekel ngaji sholat lan zikir
Kulit putih klambi bersih
Akeh sing naroh hati
Pengen dadi siji

Gadis padang pasir
Akeh wong lanang naksir
Gadis padang pasir
Sungguh mati kakang naksir

Ayu kaya putri cinderela
Seksi kaya pragawati jawa
Murub mancur cahayane
Lir pelangi ning waya sore
Labels: Esta Joss, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Esta Joss - Gadis Padang Pasir. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Esta Joss - Gadis Padang Pasir"

Back To Top