Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Yoyo.S ft Wati.S - Ana Pareng

Lirik Lagu Ana Pareng - Yoyo.S ft Wati.S

L
aduh manise..
disawang pantes rupane..
Luwih seneng yen kakang dadi jodone..

W
aja lok ngerayu..
kula ngerasa isin..
Ngerasa wong blesak..
arep sapa sing ngawin..

L
Kakange demen..
lamun senoke gelem..
Kakange seneng..pengen ana pareng..
Kakange demen..pengen ana pareng

W
Kulane watir..
wong lanang sok gawe wirang..
Kula wong wadon..lir umpamane kembang..

L
najan wong lanang..
apa wong lanange..
Kakange demen ora cuma ning lambe..

W
Kulane nrima..
lamun kakange cinta..
Hayu bareng bareng kang
ngomong ning wong tua
Hayu bareng bareng kang
ngomong ning wong tua
Labels: Lirik Lagu, Wati S, Yoyo Suwaryo

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Yoyo.S ft Wati.S - Ana Pareng. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Yoyo.S ft Wati.S - Ana Pareng"

Back To Top