Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Rudi Setro - Boneka Cinta

Lirik Lagu Boneka Cinta - Rudi Setro

Kurang percaya bae
Duh semene sayange
Sok kadang kadang gawe sun melang
Gawe ati sun bimbang

Awak sun dadi gering
Slalu di gawe pusing
Bli ngrasa aken wong lagi kangen
Duh di sepele aken

Apa sih cintane kita cuma gawe ati lara
Persis pisan sri rama
Kepisah ning dewi sinta
Kadang ati sok mikiri
Kaya ngemis cinta mati
Rasane kenang kangen
Abonge sun wong demen

Awak sun sampe gering
Slalu di gawe pusing
Bli ngrasa aken wong lagi kangen
Duh di sepele aken

Sering pisan gawe lantaran lara pikiran
Tingkah lakune slalu digawe-gawe
Bli due perasaan
Lamun wis ora demen duh aja nemen nemen
Sapa wonge sing gelem dadi boneka cinta

Awak sun dadi gering
Slalu di gawe pusing
Bli ngrasa aken wong lagi kangen
Duh di sepele aken

Sering pisan gawe lantaran lara pikiran
Tingkah lakune slalu digawe-gawe
Bli due perasaan
Lamun wis ora demen duh aja nemen nemen
Sapa wonge sing gelem dadi boneka cinta

Kurang percaya bae
Duh semene sayange
Sok kadang kadang gawe sun melang
Gawe ati sun bimbang

Awak sun dadi gering
Slalu di gawe pusing
Bli ngrasa aken wong lagi kangen
Duh di sepele aken

Apa sih cintane kita cuma gawe ati lara
Persis pisan sri rama
Kepisah ning dewi sinta
Kadang ati sok mikiri
Kaya ngemis cinta mati
Rasane kenang kangen
Abonge sun wong demen

Awak sun dadi gering
Slalu di gawe pusing
Bli ngrasa aken wong lagi kangen
Duh di sepele aken
Labels: Lirik Lagu, Rudi Setro

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Rudi Setro - Boneka Cinta. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Rudi Setro - Boneka Cinta"

Back To Top