Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Nunung Alvi ft Rizal Pramudya - Ketemu Jodoh

Lirik Lagu Ketemu Jodoh - Nunung Alvi ft Rizal Pramudya

Hasrat ning ati kepengen gage duweni
Tapi ora wani sebab masih due laki
Terpaksa cinta tek pendem ning jero dada

Kang terus terang
Sing bengen kula gan sayang
Tapi ora wani kakang masih due rabi
Rindu ning ati tek simpen ning sanubari

Ninggang kaberan sekien kakang dudaan
Olih telung wulanan
setatus kula rangdaan

Cinta ning dada sekien angger bli robah
Rindu ning sanubari
masih tek simpen rapih

Ketemu bareng lengoan
Mungkin jodoh sing pengeran

Kang terus terang
Sing bengen kula gan sayang
Tapi ora wani kakang masih due rabi
Rindu ning ati tek simpen ning sanubari

Ninggang kaberan sekien kakang dudaan
Olih telung wulanan
setatus kula rangdaan

Cinta ning dada sekien angger bli robah
Rindu ning sanubari
masih tek simpen rapih

Ketemu bareng lengoan
Mungkin jodoh sing pengeran

Kang terus terang
Sing bengen kula gan sayang
Tapi ora wani kakang masih due rabi
Rindu ning ati tek simpen ning sanubari
Labels: Lirik Lagu, Nunung Alvi, Rizal Pramudya

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Nunung Alvi ft Rizal Pramudya - Ketemu Jodoh. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Nunung Alvi ft Rizal Pramudya - Ketemu Jodoh"

Back To Top