Lirik Lagu Ity Ashella - Dilema Batin

Lirik Lagu Dilema Batin - Ity Ashella

dilema batin yen demeni
serba salah ketusuk diri
sun sadar wis gawe geni
demeni wong due rabi

apa salah kula wong sayang
apa dosa kula wong cinta
pengenemah kula emong
reriwuk lakine uwong

demi cinta bagen di wayu
asal sing tua ne setuju

antara cinta lan dosa
yen maju salah mundur kesiksa
ndemeni wong due keluarga

apa salah kula wong sayang
apa dosa kula wong cinta
pengenemah kula emong
reriwuk lakine uwong

demi cinta bagen di wayu
asal sing tua ne setuju

antara cinta lan dosa
yen maju salah mundur kesiksa
ndemeni wong due keluarga

0 Response to "Lirik Lagu Ity Ashella - Dilema Batin"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel