Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Eva Agustin - Nerima Kalah

Lirik Lagu Nerima Kalah - Eva Agustin

Wis nyerah kula nerima kalah..
Bokat nasibe badan kudune pisahan

Kekasih.. nyakiti
Ingkar.. sing janji

Larane.. ning ati
Panas.. lan perih
Lir kaya diiris bli metu getih
Mung bisane nangis kakang ngianati

Mungkin kula bli ayu kaya bengen
Sampe kakang demen wong sejen
Nrima kalah pasrah kula wis nyerah
Bokat takdir kudune pisah, hooo..
Larane.. ning ati
Panas.. lan perih
Lir kaya diiris bli metu getih
Mung bisane nangis kakang ngianati

Mungkin kula bli ayu kaya bengen
Sampe kakang demen wong sejen
Nerima kalah pasrah kula wis nyerah
Bokat takdir kudune pisah, hooo..
Kekasih.. nyakiti
Ingkar.. sing janji

Larane.. ning ati
Panas.. lan perih
Lir kaya diiris bli metu getih
Mung bisane nangis kakang ngianati
Labels: Eva Agustin, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Eva Agustin - Nerima Kalah. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Eva Agustin - Nerima Kalah"

Back To Top