Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Ochol Dhut - Duwet Sepet

Lirik Lagu Duwet Sepet - Ochol Dhut

Bli pengen nok nok kakang bli pengen
Bli ngeli nok nok kakang bli sudi

Senajan sira ayu lan cantik
Ati kakang ora bakal tertarik

Wis weru nok nok kakang wis weru
Wis paham nok nok kakang wis paham

Sifate siwa wadon murahan
Sering pisan gonta ganti demenan
Bli pengen nok nok kakang bli pengen

Reff:

Dasar sira wadon sira duwet sepet
Di pangane rasane mileg mileg

Di lakonane gah mung mangsa enaka
Batih gawe ngrusak jiwa lan raga

Yen bengi sira sering kluyuran
sejen dina wis ganti lanang sejen

Demenane bli cukup siji bae
Saban lanang pasti diladeni kabeh

Dasar sira wadon sifat duwet sepet
Deleng tingkah sira rasane enek

Wis weru nok nok kakang wis weru
Wis paham nok nok kakang wis paham

Sifate siwa wadon murahan
Sering pisan gonta ganti demenan
Bli pengen nok nok kakang bli pengen
Labels: Lirik Lagu, Ocholl Dhut

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Ochol Dhut - Duwet Sepet. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Ochol Dhut - Duwet Sepet"

Back To Top