Download dan Lirik Lagu Tarling Terlengkap

Lirik Lagu Ity Ashella - Getah Kilayu

Lirik Lagu Getah Kilayu - Ity Ashella

Kang musa aduh kang musa
Sun rindu kaya ning mata
Madep ngetan sun kelingan
Madep ngulon sun ketuwon...

Yen lagi atine cinta
Pengene dandan kekaca
Midange ning sore asem
Ngayale karo si ganteng...

Reff :

Yen ana getah kilayu
Rong juta wani tek tuku
Supaya sampean demen
Ning kula katone seneng...

Tuku duren ning karawang
Ana wortel nggo janganan
Kaya kenen demen lanang
Bokong gatel bli karuan...

Yen lagi atine cinta
Pengene dandan kekaca
Midange ning sore asem
Ngayale karo si ganteng...

Reff :

Yen ana getah kilayu
Rong juta wani tek tuku
Supaya sampean demen
Ning kula katone seneng...

Tuku duren ning karawang
Ana wortel nggo janganan
Kaya kenen demen lanang
Bokong gatel bli karuan...

Kang musa aduh kang musa
Sun rindu kaya ning mata
Madep ngetan sun kelingan
Madep ngulon sun ketuwon...
Labels: Ity Ashella, Lirik Lagu

Terimakasih sudah membaca Lirik Lagu Ity Ashella - Getah Kilayu. Silakan share jika bermanfaat. untuk download mp3 tarling, lirik lagu tarling terlengkap bisa kunjungi tarling.web.id website tarling terupdate

0 Comment for "Lirik Lagu Ity Ashella - Getah Kilayu"

Back To Top